cursus webredacteur
Cursus Webredacteur Volg een cursus of opleiding bij Eduvision!
Geen ellenlange dossierverwerking dus. Subsidies stopzetten en terugbetaling. Je zet je subsidie-aanvraag stop wanneer je wil. Dat doe je via de website. Cursus Webredacteur Virtuele training. De Cursus Webredacteur online. Wil je de Cursus Webredacteur online volgen? Wij bieden nu ook virtuele trainingen aan. Dat houdt in dat je exact dezelfde training volgt in een virtueel klaslokaal. Het werkt via een online systeem waar je inlogt en vervolgens de trainer en je medecursisten online ontmoet. De trainer doorloopt met jou de lesstof en begeleidt je bij de praktijkopdrachten doordat hij je scherm kan overnemen en met je meekijkt. Een online training scheelt je tijd én geld!
Cursus Webredactie.
Welke voorkennis heb je nodig? Er is geen voorkennis nodig. Algemene vaardigheid met de computer en affiniteit met taal en schrijven is voldoende. Voor wie is deze cursus bedoeld? Deze cursus is voor webredacteuren en verder voor iedereen die zich realiseert dat tekst op het web iets anders is dan tekst in drukwerk. Iedereen die wil leren hoe je op het internet je boodschap beter communiceert zal zich in deze cursus prima thuisvoelen. Wat is een logisch vervolg op deze cursus? Wil je je na deze cursus nog verder ontwikkelen? Bekijk dan de cursus Usability en de cursus SEO. Ook de cursus Google Analytics en Google AdWords kunnen een goede aanvulling zijn. Daarom kies je voor Opatel. Maximaal 8 personen per groep.
Cursus webredactie en training contentmanagement LECTRIC.
Cursus webredactie en contentmanagement. Webredacteuren schrijven redigeren en plaatsen webteksten en andere content op aantrekkelijke wijze online. Optimaliseer het rendement van uw website met pakkende webteksten goede redactievaardigheden en een succesvolle content strategie. LECTRIC verzorgt een cursus webredactie en trainingen contentmanagement en contentmarketing op locaties door heel Nederland. Altijd up-to-date in online marketing. Direct toepasbaar in de praktijk. Leer het van de specialist. Duur 3 Dagen Direct inschrijven. Duur 3 Dagen Direct inschrijven. Duur 1 Dag Direct inschrijven. Duur 1 Dag Direct inschrijven. Schrijven voor het Web.
Webredacteur cursussen/ opleidingen Carriretijger Forum.
Show Threads Show Posts. Join Date Aug 2005. Re Webredacteur cursussen/ opleidingen. Een aparte volwaardige opleiding voor webredacteur is er niet. Meestal komen mensen in die functie na een algemene communicatieopleiding.
Vergelijk Webredactie / Webredacteur Cursus Opleiding Springest.
Bekijk ook Schrijven voor het web Web 2.0 en ECM Enterprise Content Management. tune Filters reorder Sorteren. Cursus Schrijven voor het Web. Schrijven voor het web iedereen kan het leren Schrijf je regelmatig voor het web voor je eigen bedrijf of een organisatie? Dan heb je gem. In-company / Maatwerk 600 check Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. group Maximaal 5 personen kunnen deelnemen aan deze.
Webredactie en Contentcreatie ICM Opleidingen Trainingen. Phone number. Phone number. Phone number. Phone number.
Een aantal tips waren direct door te voeren op onze website zoals het vereenvoudigen van de homepagina. De onderdelen social media en zoekmachine marketing waren erg zinvol. Het was een goede cursus voor mensen die net beginnen als webredacteur. Je leert te denken vanuit de klant. Dus wat en hoe moet jij onderwerpen op de website presenteren zodat klanten langer op je website blijven en het bv overzichtelijk vinden.
Cursus webredactie alles voor webredacteuren.
Een webredacteur overlegt coördineert en publiceert. Deze spin in het web van de organisatie stelt de content samen en speelt in op de wensen van de doelgroep. Daarnaast is de webredacteur op de hoogte van de nieuwste online ontwikkelingen. Een webredacteur beschikt over een breed scala aan kennis en vaardigheden. Schrijven redigeren en publiceren zijn belangrijke taken. De training Webredactie gaat in op deze en andere onderwerpen die voor een goed functioneren als webredacteur van belang zijn.
Cursus Cursus Webredacteur Springest.
Kies een ander onderwerp. Schrijven voor het web. 4 dagen Startdatum en plaats. Opleiderscore star star star star star_half 93 Eduvision heeft een gemiddelde beoordeling van 93 uit 3 ervaringen. BTW check Volledige prijs Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. next_week In-company offerte aanvragen. stars Deel je ervaring.
Cursus Webredacteur Emerce.
Geplaatst door Eduvision Opleidingen. Donderdag 19 oktober 2006 0930. Datum 1 januari 1970. Schrijven voor het web is een vak apart. Content moet voldoen aan tal van eisen om door bezoekers gelezen te worden. Tijdens de cursus webredacteur geven we u handvatten voor het opstellen van goede webteksten. Hierbij wordt rekening gehouden met de specifieke eigenschappen van het medium internet. In de regel zult u bestaande teksten herschrijven voor het web. Natuurlijk kunt u ook uw eigen webteksten formuleren. Maar een Webredacteur heeft meer taken dan het verzorgen van content.
Opleiding Webredacteur The Internet Academy.
Lida Schuiling Wolters Kluwer 13 januari 2016. Stel niet de vraag maar geef het antwoord en less is more zijn kreten die me erg zijn bijgebleven. Met veel plezier heb ik de cursus Webredacteur gevolgd. Ik heb geleerd actief te schrijven en durf eindelijk teksten te schrappen! Michiel Wolters Kadaster 17 december 2015. De 6 daagse opleiding Webredacteur geeft een actuele kijk op het vak van webredacteur. De training is geschikt voor de beginnende webredacteur maar ook de meer gevorderden komen zeker aan hun trekken. Docenten Jaap en Fenny zijn enthousiast en geven naast de theorie ook veel praktische opdrachten. In 6 dagen heel veel geleerd. Carla Bruynel Universiteit Twente 17 december 2015.

Contacteer ons