cursus redacteur
Cursus schrijven Redactie 2016-2017 Schrijversacademie.
Wil je auteurs helpen hun werk beter te maken? Ben je benieuwd hoe het er op een uitgeverij aan toegaat en wil je weten wat er allemaal komt kijken bij het beroep van redacteur? In de redactie-opleiding leren professionals jou de kneepjes van het vak. Leer over het vak van redacteur. Wil je schrijvers bijstaan bij het verbeteren van hun roman of heb je als schrijver zelf de behoefte om meer te weten te komen over de totstandkoming van bijvoorbeeld een spannend verhaal een essay of biografie? In de opleiding Redactie leer je de benodigde technieken van professionals uit het redactievak van beoordelen redigeren en verbeteren van een manuscript tot de eindredactie. Daarnaast leer je hoe een boek in de markt wordt gepositioneerd.
Vergelijk 11 Redactie opleidingen trainingen en cursussen Springest.
Bij Springest vind je 11 Redactie opleidingen trainingen en cursussen. Lees ervaringen van anderen en vraag direct info aan van de cursus
Opleiding tot redacteur.
U bent hier Home Beroep Taal en communicatie Media Tekst Redacteur Opleiding tot redacteur. Wanneer je als redacteur of journalist aan de slag wilt is het beschikken over praktijkervaring in het communicatievak altijd sterk in je voordeel. Wanneer je al artikelen hebt gepubliceerd in een dag of vakblad vergroot dat je kansen op een baan. Je kunt je kennis over maatschappij communicatie en media vergroten door gerichte studies. Met name voor het vak van redacteur of journalist is een brede ontwikkeling en een goede taalvaardigheid van essentieel belang. In de meeste opleidingen voor journalistieke en redactionele functies nemen deze zaken een vooraanstaande plaats in.
Onze lesgevers Persacademie.
Cathy Galle Lector Journalistiek aan de Arteveldehogeschool Gent en freelancer voor Knack werkt sinds 1995 als journalist onder andere voor Het Volk en De Morgen. Griet Plets Redacteur en adjunct-chef bij De Standaard Weekblad de weekendbijlage van de krant. Was vijf jaar eindredacteur op de Cultuur en mediaredactie. Ging in 2009 als schrijvende redacteur voor de weekendkrant aan de slag. Toen De Standaard in 2011 met DSWeekblad begon werd ze daar redacteur en na enige tijd ook adjunct. Interviewt politici net zo goed als wetenschappers professoren en acteurs van Laurette Onkelinx over Philippe Van Parijs tot Johan Heldenbergh. Michiel Hendryckx Een leven lang actief als persfotograaf.
Opleiding Copywriter avondopleiding Redactie opleidingen Syntra West.
Deze opdracht wordt je toegestuurd na inschrijving. Wie deze opleiding met succes beëindigt ontvangt een getuigschrift Copywriter erkend door de Vlaamse Gemeenschap.Wie tevens de cursus basiskennis bedrijfsbeheer volgt bij Syntra West en slaagt in het examen of hiervan reeds een getuigschrift op zak heeft ontvangt het ondernemersdiploma en is in orde met de vestigingswet. Zo kun je meteen van start gaan als zelfstandig ondernemer. Volg deze opleiding samen met bedrijfsbeheer binnen Syntra West en geniet van een voordeeltarief! Opleiding van 2 jaren. Hou me op de hoogte. Doormailen naar een vriend.
Opleiding HBO Schriftelijke Communicatie en Redactie NCOI Opleidingen en Trainingen.
Een steeds groter deel van onze communicatie verloopt schriftelijk en via het internet. Voor u als redacteur ligt de taak uw communicatiestijl op deze trend aan te passen. In dit programma krijgt u praktische en specialistische communicatieve vaardigheden aangereikt. U wilt zich op HBO-niveau ontwikkelen op het gebied van schriftelijke online communicatie. Ook wilt u uw redactionele vaardigheden vergroten. U hoeft niet aan bepaalde vooropleidingseisen te voldoen. Dit programma wordt verzorgd op HBO-niveau. Met praktische modules gericht op online tekst en redactie scherpt u uw kennis aan. Ervaren en deskundige docenten uit het vakgebied ondersteunen u daarbij.
Eindredactie grammaticaal correct én vlot leesbaar REDACNB Wolters Kluwer.
Beproefde oplossingen om zelfs de moeilijkste onderwerpen precies op maat van uw lezer te presenteren waardoor de essentie écht blijft hangen. Via traditionele print of dankzij de digitale kanalen uw lezer én uw redacteur halen meer voldoening uit hun tekst. Als toemaatje krijgt u Het Stijlboek van De Standaard. Een handig naslagwerk met aandacht voor correct taalgebruik spelling toegankelijk schrijven en tekststructuur. Zo hebt u altijd de beste taaloplossing binnen handbereik. De eindredactie-workshop leert eindredacteuren van tijdschriften bedrijfsmagazines en folders hoe ze teksten persklaar moeten maken. Ontdek dankzij uw trainer vaak voorkomende fouten tegen het Nederlands en haalbare oplossingen om die te verbeteren. Vul uw gereedschapskist met eindredactietools op basis van verschillende voorbeelden die u zelf meebrengt.
Schrijver op een redactie welke opleiding? Schrijven Online.
Graag wil ik een carriereswitch maken. Ik ben op zoek naar cursussen en/of een opleiding voor schrijvend journalist/redacteur. Ik werk zelf fulltime dus het wordt in de avonduren dat ik de studie of cursus zal gaan doen. HBO-journalistiek is een optie in deeltijd. Fontys heb ik 2 jaar geleden gedaan maar is mij niet bevallen. Nu bekijk ik de mogelijkheid van Windesheim. Heeft iemand ervaringen daar? Echter mijn voorkeur gaat uit naar een korter traject. Weet iemand of er cursussen zijn die goed zijn aangeschreven zo weet ik dat Utrecht HBO-cursussen geeft maar schiet ik daar wat mee op? of ben ik toch aangewezen op de hbo-opleidingen journalistiek wil ik de journalistieke schrijfwereld binnenkomen? login of registreer om te reageren.
Alle trainingen De Redactie.
Opleiding Redactie Taal communicatie opleidingen Syntra West.
Syntra West opleidingen Redactie.

Contacteer ons