mijn HvA
Student ontdekt lek in studenteninformatiesysteem HvA en UvA IT Pro Nieuws Tweakers.
Student ontdekt lek in studenteninformatiesysteem HvA en UvA. Door Olaf van Miltenburg maandag 20 juni 2016 1508 197 reacties Feedback. Een Nederlandse student heeft in het Student Information System dat de UvA en de HvA gebruiken een lek ontdekt waarmee hij op eenvoudige wijze persoonsgegevens en foto's van meer dan 500.000 medestudenten kon binnenhalen. De student software-engineering Nelson Berg liep tegen de kwetsbaarheid aan toen hij zich wilde aanmelden voor een examen. Hij ontdekte door simpelweg naar de bron te kijken dat alle namen en studentnummers te scrapen waren via een url in een verborgen div op de site https//sis.hva.nl.
MijnHvApp in de App Store.
Lelijk geen iPhone 6s support en heeeeeel traag. door Problemen met sis. Al meer dan een maand kan ik via de app niet bij mijn cijfers. Dit is toch wel een beetje triest dat zoiets niet wordt opgelost. Dit hebben klanten ook gekocht. iQuiz Meer dan 500 vragen en antwoorden over de islam. Deze app is voor iPhone en iPad ontwikkeld.
Evenement op mijn HVA Hartstichting.
Stel dat men hart en vaatziekten eenvoudig kan opsporen uit een druppel bloed? Dat zou geweldig zijn. Nu overlijden te veel mensen geheel onverwachts aan een hartstoornis. Help je mee om dit te voorkomen? doe mee steun deze actie. Naam Voer een naam in. RadEditor please enable JavaScript to use the rich text editor. Voer een bericht in. Georganiseerd door els francisca. Ik ga mij inzetten voor de Hartstichting en hoop d.
Home Hogeschool van Amsterdam.
2017 Hogeschool van Amsterdam.

Contacteer ons