text schrijven
Ik schrijf teksten Textbroker.
Met Textbroker heb je toegang tot honderden opdrachten en verdien je geld met jouw teksten. Nu gratis aanmelden als auteur! Geld verdienen met teksten. Is schrijven jouw passie? Dan zit je bij Textbroker helemaal goed. Sinds 2005 is Textbroker het internationaal toonaangevende platform voor unieke webteksten. Wereldwijd zijn duizenden auteurs en opdrachtgevers bij ons aangemeld en worden er elke maand meer dan 100.000 tekstopdrachten via het platform afgehandeld. Van blogposts tot vaktechnische artikelen en productbeschrijvingen tot reisverslagen wij bieden onze auteurs een enorme verscheidenheid aan thema's en vakgebieden. Tot onze opdrachtgevers behoren onder meer enkele grote en bekende multinationals.
10 Tips voor het schrijven van ijzersterke webteksten voor webshops Netvlies.
Mark Thijssen 10 Tips voor het schrijven van ijzersterke webteksten voor webshops. Het schrijven van goede webteksten voor webshops is makkelijker gezegd dan gedaan. Vaak ontbreekt de tijd en kennis om dit goed te doen. Een gemiste kans want goede teksten kunnen je webshop maken of kraken. Goede webteksten zijn doorslaggevend voor het succes van je webshop. Allereerst omdat een goede tekst je bezoeker prikkelt en aanzet tot actie. En ten tweede zorgt een sterke productomschrijving er voor dat je hoog scoort in zoekmachines zoals Google.
Tekst schrijven.
Maar teksten schrijven die doen doen? Een ander paar mouwen waaruit Schrijf.be graag zijn handen steekt van advertenties tot z.peeches! Laat uw tekst schrijven. Geen zin of geen tijd om iets op papier te zetten? Want u wordt er niet gelukkig van en het vréét tijd.
Schrijven van een zakelijke tekst online cursus.
Leren Cursus Professionele vaardigheden Schrijven. Schrijven van een zakelijke tekst. Beter omgaan met je baas. Kritiek geven en ontvangen. Het schrijven van een zakelijke tekst gaat niet iedereen gemakkelijk af. In deze cursus helpen we je op weg. Je leert hoe je de schrijfopdracht verheldert hoe je de tekst opbouwt en hoe je bij het schrijven zelf te werk gaat. Tenslotte leer je hoe je de tekst aan je opdrachtgever verkoopt. Stap 1 De voorbereiding. Verhelderen van de opdracht. Maken van een structuurschema. Vergaren van de informatie.
7 tips voor het schrijven van overtuigende productteksten Marketingfacts.
Kop van de tekst. Lengte van de tekst. Door voortdurend te blijven testen worden patronen zichtbaar en wordt het steeds makkelijker om overtuigende content voor je doelgroep te schrijven. Schrijven schrijven en schrijven. Overtuigende teksten schrijven is niet het makkelijkste werk dat er is. Maar oefening baart kunst. Door voortdurend te blijven schrijven word je er vanzelf beter in. Sta wel open voor vaak verrassende feedback van collega's en klanten. Want ook daar leer je heel veel van. Uiteraard valt of staat het succes van een producttekst door de combinatie met de overige elementen op een productdetail-pagina. Denk hierbij aan design productfoto's opmaak reviews en alle overige informatie.
Tips voor het schrijven van goede teksten.
LIVE Webinar 4 Online Marketing Hacks start over. Home Copywriting 14 tips voor het schrijven van goede teksten. 14 tips voor het schrijven van goede teksten.
Schrijven van de tekst.
Leren Cursus Professionele vaardigheden Schrijven Tekst schrijven. Het schrijven van de tekst. Wie een zakelijke tekst schrijft hoeft zijn publiek niet te vermaken. Een jaarverslag leest niemand voor zijn plezier. Zakelijke teksten worden vrijwel altijd in de baas zijn tijd gelezen. De lezer krijgt dus betaald om te lezen! Toch gaat dat lezen niet vanzelf Je moet er wat voor doen om gelezen en begrepen te worden. Wie gelezen wil worden moet aantrekkelijk schrijven. Wie begrepen wil worden moet duidelijk schrijven. Tenslotte nog iets over het schrijfproces zelf.
Teksten schrijven.
Met korte zinnen en simpele woorden weten zij meteen waar ze aan toe zijn. En klikken ze rechtstreeks naar de bestel-knop door. Spreek om te schrijven. KISS keep it simple stupid. Gek toch dat mensen anders schrijven dan ze spreken. Terwijl de boodschap dezelfde blijft. Hier klopt iets niet en wel dit. De lezer leest voor zijn plezier niet voor het uwe. Vanmorgen las ik een opstelletje na van mijn elfjarige zoon. Het ging over een bergexpeditie waarbij een klimmer het leven liet. Zoveel taalfouten dat de tenen van een eindredacteur zouden krullen. Omdat hij het neerschreef zoals hij het zou hebben verteld. Zonder franjes rechttoe rechtaan. Met zakelijke teksten is het net zo.

Contacteer ons