schrijven voor het web
Schrijven voor het web @ Richtlijnen en stijlgidsen.
Leren Computers en Internet Website maken Richtlijnen en stijlgidsen Schrijven voor het web. Schrijven voor het web. Hoe schrijf ik een internetartikel. Schrijf artikelen over je specialisatie. En plaats ze op verschillende websites. Zo vergroot je je naamsbekendheid! Een leuke tip maar hoe schrijf je zo'n artikel? En hoe zorg je dat dat artikel gelezen wordt? Deze tips helpen je vast op weg! Hoe schrijf ik een webtekst. Als schrijver voor het internet is je verhouding met lezers net iets anders dan bij andere media. Waar moet je op letten? Welke stijl gebruik je en welke dingen worden vaak over het hoofd gezien?
Schrijven voor het web Publiek Centraal.
Hoe krijg je meer publiek met een goede webtekst? Hoe schrijf ik een goede tekst voor het web website nieuwsbrief sociale media? Waarin wijkt schrijven voor het web af van schrijven voor gedrukte media? Hoe leest ons publiek onze teksten op het web? Hoe lang moet een tekst zijn? Welke stijl hanteer ik? Welke kop heeft het meeste effect? Wat moet in de inleiding? Welk onderscheid is er tussen teksten voor website nieuwsbrief en sociale media? Op deze en andere vragen krijg je antwoord in deze trainingcoaching. Wat vonden anderen van deze opleiding? De deelnemers aan de training waren unaniem enthousiast. Kenny Hendricks coördinator communicatie Sensoa. Voor wie is deze opleiding?
E-book Toegankelijk schrijven voor het web The Internet Academy.
Naar submenu Naar hoofdmenu Naar inhoud. E-book Toegankelijk schrijven voor het web. Dit e-book Toegankelijk schrijven voor het web pdf-formaat helpt je bij het toegankelijk en vindbaar maken van webcontent. Ook alles wat je als redacteur over de Webrichtlijnen moet weten staat erin. Het e-book gebruiken wij in onze trainingen onder andere de 2-daagse training Webredactie toptaken en de Webrichtlijnen. Download E-book Toegankelijk schrijven voor het web pdf 184 MB. Uitleg over hoe mensen lezen op het web. Principes van goed webschrijven. Toegankelijkheid voor mensen met een functionele beperking. Werken met een CMS. Zelf testen van je content.
Leer om te schrijven voor het web met de cursus bij NTI.
Aantrekkelijk en beeldend schrijven voor verschillende doelgroepen. Technische termen zoals HTML hyperlinks en CMS. Reclame-uitingen als banners en Adwords. Leer schrijven voor het web zonder vooropleiding. Voor de cursus Schrijven voor het web is een vooropleiding niet noodzakelijk. Wel is goede kennis van de Nederlandse taal gewenst. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Bovendien word je begeleid door een ervaren docent. Je docent helpt je met het corrigeren van je huiswerk en geeft antwoord op je aanvullende vragen over de opleiding Schrijven voor het web. Einddoel van de cursus Schrijven voor het web. Na afronding van de cursus heb je alles in huis om een optimale webtekst te kunnen schrijven.
Schrijven voor het web de beste tips.
Toon menu Toon zoekveld. Home Usability blog Schrijven voor het web tips. Schrijven voor het web tips. Mensen lezen anders op een scherm dan op papier. Daarom moet je bij het schrijven voor het web op specifieke zaken letten. Omdat we op het web alles kunnen meten hebben we de voorbije jaren veel geleerd over wat goed en minder goed werkt. Welke titels werken beter dan andere? Wat zorgt ervoor dat bepaalde links meer worden aangeklikt dan andere? Werken opsommingen echt zo veel beter dan volzinnen?
Opleiding Schrijven voor het web kañooh.
Schrijven voor het web. Schrijven voor het web. Het doel van een informatieve website is dat de inhoud gelezen wordt. Online teksten moeten kort krachtig en informatief zijn. Tijdens deze opleiding Schrijven voor het web leer je teksten schrijven die hun doel bereiken gelezen worden. Eerst analyseren we teksten die niet werken nadien volgen er praktische oefeningen op inhoud vorm en stijl. In drie uur leer je teksten schrijven die de aandacht van de lezer trekken. Met deze vaardigheid wordt het onderhouden en uitbouwen van een website een waar plezier.
Schrijven voor het web Thomas More.
Werken bij Thomas More. Home Professionalisering Schrijven voor het web. Schrijven voor het web. Goede webcontent is niet enkel goed geschreven maar vooral slim gestructureerd en opgebouwd. Er is immers zoveel te lezen en te zien op het web dus je moet zorgen dat je eruit springt. In deze sessie zal je ontdekken hoe je jouw teksten kunt optimaliseren voor online om beter gevonden en gelezen te worden. Je krijgt praktische tips en we doen een paar oefeningen zodat je zelf succesvolle content voor online kunt creëren en beoordelen. Tijdens deze workshop mag je het volgende verwachtenIntroductie.
Schrijven voor het web 5 tips Schrijven voor het web Communicatie.
Schrijven voor het web 5 tips. Een bezoeker wil in één oogopslag zien of de inhoud van een site de moeite waard is. Het is daarom belangrijk dat teksten op een website kort aantrekkelijk en scanbaar zijn. Val met de deur in huis. Houd de zoekvraag van de bezoeker voor ogen. Schrijf beknopt helder en aantrekkelijk. Lezen van een beeldscherm is lastiger dan van papier. Bovendien zijn bezoekers van een website vaak gehaast en geneigd om snel door te klikken naar andere sites.
Schrijven voor websites Mediaraven.
Wist je dat je 25% trager leest op internet dan op papier? Webschrijven vraagt dus een heel andere aanpak dan op papier. Na de vorming kan de deelnemer een aantrekkelijke tekst schrijven voor het web en weet hij hoe een zo groot mogelijk publiek te bereiken. Waar moet je rekening mee houden op het vlak van vorm en inhoud? Wat met Google foto's en sociale media? Hoe bouw ik een tekst op? Welke stijl gebruik ik? Deze vorming op jouw locatie? halve dag 3u hele dag 6u. Jeugdwerkprijs Met eigen materiaal. Prijs voor non-profit organisaties 50%. Prijs voor commerciële initiatieven 100%.
Cursus schrijven voor het web Workshop door AGConsult.
Cursus schrijven voor het web. Hands-on workshop van 1 dag. Teksten optimaliseren voor het web. Doelgericht schrijven voor je website. Al 552 mensen volgden deze cursus. 09u00 17u00 Antwerpen Berchem. Nog 4 plaatsen vrij Schrijf je in. Via kmo-portefeuille tot 40% korting. Schrijf je nu in. Programma schrijven voor het web. We wisselen de theorie af met korte herschrijfoefeningen. De voorbeelden tijdens de cursus schrijven voor het web zijn deels afkomstig van de websites van de deelnemers. Schrijven voor het web wat is er anders?

Contacteer ons